Site Loader

Det fantastiske ved ferien er, at haven kan få et magisk udseende. Jeg behøver ikke lave overdreven dekoration med kitschy ting, og jeg lader også et stort oppusteligt rensdyr på taget passere mig … men julen bliver virkelig levende for mig, når jeg ser dekoration i haven.

I de kolde, mørke vinternætter er dekorative påmindelser som blinkende lys eller et par lys undertiden nok til at give dit hjem et festligt look. Og vent ikke for længe med makeoveren, for før du ved af det, er ferien forbi.

Vi har skrevet et par sjove og lette at implementere ideer ned specielt til dig!

# 1 Juletræ i haven

Ud over et juletræ i stuen ser træet også godt ud i haven. Dette forbinder dig også indvendigt med udvendigt. Hav det sjovt med dekorationer og lys (der tåler kulde) eller gør det til en sjov aktivitet sammen med familien.

Lucas Andersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *