Site Loader

For et stykke tid siden læste jeg bogen af ​​den amerikanske forfatter William Least Heat-Moon med titlen: “Blue Highways”. Det handler om en rejse gennem Amerika, som jeg-personen i historien laver. “Blue Highways” er en henvisning til mindre, glemte og nedslidte veje. Halvvejs gennem bogen rejser William gennem et område, der er stort og øde. Vi kan næppe forestille os noget om dette i Holland. Det gør ham lidt skør og beslutter at stoppe. Han går ud af bilen og indser, at han ikke skal koncentrere sig om, hvad der ikke er, men skal begynde at tælle de ting, han ser. Han ser himmel, skyer, krat, fugle, mindre pattedyr, mikro-niveau natur fra forskellige slags insekter, de fjerne bjerge og mange farver i det smukke landskab.

Jeg føler nu også lidt af ødemarken, når jeg tænker på haven og haven. Der er så lidt tilbage af farver, dufte, hundrede grønne nuancer, potter, havepuder og så videre. Selv ukrudtet begynder jeg allerede at savne.

Lucas Andersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *